За тиждень запорізькі озеленювачі виконали обрізку близько 2 тис. дерев

23.03.2018 09:10

КРБП «Зеленбуд» продовжує виконувати роботи, спрямовані на благоустрій закріплених територій вулиць, парків, скверів, догляду за деревами та чагарниками. У дні останнього снігопаду і після його закінчення робочі і спецтехніка були задіяні у прибиранні міста від снігу. За даними комунального підприємства за звітний період було розчищено території загальною площею понад 194 тис. кв. м.

Це сквери Маяковського, Профспілок, Вінтера, біля меморіалу «Скорботна мати», Бірюка, Олександрівський, Прикордонників, Ювілейний, парки Гагаріна, по вул. Запорізького козацтва, вулиці Добровольчих батальйонів, Ситова, Європейська, Брюлова та інші. Також комунальники розчищали від снігу зупинки, пішохідні переходи по проспекту Моторобудівників, вулиці Бочарова.

Комунальники посипали доріжки відсівом загальною площею 146670 кв. м.

Тривали роботи з обрізки, омолодження, формування крон дерев. За тиждень «зеленбудівці» привели у належний вигляд 2117 дерев у парку Трудової слави, сквері по вул. Верхній, Рекордній, 40 років Перемоги, Європейській, Олімпійській, 8 Березня та іншим об'єктам. Також виконана обрізка 2485 чагарників.

Силами комунального підприємства вивезено 46 т сміття, гілок.

Забезпечені дровами (11,5 т) громадяни пільгових категорій, які звернулися за допомогою до міської влади у вирішенні даного питання.