Шановні захисники!

26.03.2018 08:50

Цього року Україна вчетверте відзначатиме День Національної гвардії України 26 березня. Це одне з «молодих» свят, початок яким поклали буремні події останніх років. Сучасна Національна гвардія України була створена 12 березня 2014 року. До її складу увійшли внутрішні війська України, добровольці і патріоти, що стали на захист народу і державності України в один з найважчих моментів у новітній історії країни. А за рік країна вперше відзначила День Національної гвардії 26 березня.

За останні роки наші мужні нацгвардійці продемонстрували рішучість та відвагу у виконанні завдань по забезпеченню державної безпеки і оборони держави, захисту життя, свобод та законних інтересів громадян і суспільства від злочинних та ворожих посягань. І сьогодні я хочу привітати військових Національної гвардії, які у відповідальний та тривожний для України час мобілізували сили, щоб дати відсіч агресору.

Бажаю всім нинішнім та майбутнім захисникам Вітчизни стояти на сторожі миру і порядку, здобути перемогу і більше ніколи не пізнати справжньої війни. Від імені запоріжців висловлюю вам подяку за вірність військовій присязі та громадянському обов’язку. Бажаю вам родинного щастя, вірних товаришів і народної шани.

Слава Україні!

 

Міський голова                                                                                 Володимир Буряк