У Запоріжжі нагородили кращих працівників металургійної та гірничодобувної промисловості

13.07.2017 18:03

Сьогодні в КЗ ім. Глінки відбувся урочистий захід, присвячений Дню працівників металургійної та гірничодобувної промисловості.

Представники міської та обласної влади, профспілкових організацій привітали трудові колективи промпідприємств. Кращі працівники галузі були відзначені нагородами, Почесними грамотами та подяками. Перший заступник міського голови Сергій Мішок подякував металургам за працю і великий внесок в економіку Запоріжжя і країни в цілому.

- Від імені міської влади, міського голови Володимира Буряка, хочу привітати всіх металургів з майбутнім святом і побажати успіхів, миру, благополуччя, достатку в кожну сім'ю. Наше місто побудоване, в тому числі, завдяки металургам. Їх внесок неможливо переоцінити. Місто Запоріжжя було і залишається індустріальним центром країни, в якому металургія грає одну з важливих ролей. І не варто забувати, що кожна третя тонна української сталі відливається в нашому місті, а це економіка країни, податки в бюджет і розвиток міста, - зазначив Сергій Мішок.

Святкування продовжила концертна програма.