У Запоріжжі відзначили День Національної гвардії України

26.03.2018 11:30

26 березня в Україні відзначається День Національної гвардії. З нагоди 4-ї річниці з дня створення цього формування у військовій частині 3033 відбувся святковий захід.

На урочистостях були присутні командир 23-ї окремої бригади охорони громадського порядку, командир частини полковник Андрій Каргаєв, заступник командира Анатолій Мацюк, керуючий справами виконавчого апарату Запорізької обласної ради Володимир Подорожко, заступник міського голови Валерій Еделєв, заступник голови районної адміністрації по Комунарському району Володимир Кузьменко, начальник управління превентивної діяльності Анатолій Ткаченко, учні ЗНВК № 88.

Командир частини Андрій Каргаєв привітав присутніх зі святом і зазначив, що довірена йому військова частина несе бойову варту з перших днів початку збройної агресії проти України. Особовий склад частини постійно знаходиться в зоні проведення АТО, забезпечує громадський порядок та несе службу на блок-постах.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять військовослужбовців, які загинули на сході України.

Також на урочистому заході на честь Дня Нацгвардії України бійцям та офіцерам частини були вручені цінні подарунки та Почесні грамоти.