У Комунарському районі відбулась зустріч з керівниками підприємств району

27.03.2018 09:30

У Комунарській адміністрації відбулася зустріч керівництва району з членами Спілки керівників підприємств і організацій Комунарського району.

Заступник голови Комунарської районної адміністрації Олександр Поздняков подякував присутнім за співпрацю з адміністрацією, підбив підсумки роботи за попередній 2017 рік та проінформував про плани з благоустрою та розвитку району на поточний рік.

Про підсумки роботи громадської організації у 2017 році розповів президент Спілки керівників підприємств та організацій району Віталій Петровський.

Громадська організація, яка об’єднує керівників підприємств та організацій Комунарського району, існує з жовтня 2001 року. Основні зусилля організації спрямовані на створення сприятливих умов для розвитку та розширення виробництва, соціального розвитку району, міста, захисту прав та законних інтересів об’єктів підприємницької діяльності незалежно від форми власності.

Члени громадської організації організували роботу з надання благодійної допомоги медичним закладам, госпіталям, військкомату, військовим частинам, учасникам бойових дій, дітям-сиротам та інвалідам. У 2017 році Спілка надала благодійну допомогу на суму понад 1 млн 400 тис грн.

Також минулого року на підприємствах та в організаціях, очолюваних членами Спілки, намітилась тенденція росту об’ємів виробництва, забезпеченості зайнятості, і як результат - збільшення суми надходжень до державного та місцевого бюджетів.

Все це дає впевненість у поступовому оздоровленні економіки району, міста, збільшенні платоспроможності наших громадян та поповненні бюджетів усіх рівнів.