У Комунарському районі на нараду зібрались голови квартальних комітетів

28.03.2018 10:50

У нараді взяли участь представники районної адміністрації ЗМР по Комунарському району, Шевченківського об’єднаного управління Пенсійного фонду, управління соціального захисту по Комунарському району, районного військкомату, відділу по Комунарському району служби у справах дітей Запорізької міської ради, ТОВ «Умвельт Запоріжжя».

Заступник голови районної адміністрації Наталія Нікітіна ознайомила присутніх з розпорядження міського голови від 15.03.2018 №79р «Про проведення загальноміських заходів та Дня Довкілля», звернулась до голів квартальних комітетів з проханням донести інформацію до мешканців кварталу та привести в належний стан прибудинкові території.

Начальник абонентського відділу ТОВ «Умвельт Запоріжжя» Олена Говоркова проінформувала присутніх про нововведення на підприємстві. Вона звернулась до голів квартальних комітетів з проханням проводити роз’яснювальну роботу на своїй території щодо сплати існуючої заборгованості та сплачування за послугу з вивезення ТПВ щомісяця.

Військовий комісар Комунарського районного військкомату Валерій Зламан розповів про роботу військкомату з питання призову на строкову та контрактну служби, про проходження військової служби за призовом осіб офіцерського складу та про проведення зборів з резервістами. Надав інформацію про переваги військової служби по контракту у Збройних Силах України та Національній гвардії України.

Начальник відділу по Комунарському району служби у справах дітей ЗМР Ольга Ренгевич подякувала головам квартальних комітетів за співпрацю та попросила й надалі допомагати у питанні з виявлення сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Учасників наради також ознайомлено з новими положеннями пенсійного законодавства та законодавства з питань соціального захисту населення.