Сім'ям вимушених переселенців нададуть більш комфортні житлові умови

28.03.2018 16:48

У Запоріжжі з'явитися ще одне приміщення для проживання вимушених переселенців. Це будівля по вулиці Патріотична, 64, у якій будуть завершені всі необхідні роботи з реконструкції, приведення в належний санітарно-технологічний стан. Після чого приміщення буде переведено з нежитлового фонду до житлового.

Зокрема, необхідно реконструювати внутрішньобудинкові інженерні мережі холодного, гарячого водопостачання, опалення, каналізації з облаштуванням санітарно-технічних пристосувань у місцях загального користування, виконати ремонт мереж електропостачання та освітлення з установкою електролічильника.

Для проживання будуть пристосовані 38 кімнат, розрахованих на 80 місць. Планується, що сюди зможуть переїхати сім'ї вимушених переселенців з дітьми. Таким чином вдасться поліпшити умови їх проживання.

На виконання робіт передбачено 480 тис. грн. Дані зміни внесені до Програми розвитку та утримання житлово-комунального господарства Запоріжжя на 2018-2020 роки, які підтримали депутати міської ради під час сьогоднішньої сесії.