У Запоріжжі реалізується проект «Я маю право!»

29.03.2018 09:30

В рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я маю право!» на базі Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у відділенні денного перебування спеціалістом Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області було проведено інформування для отримувачів соціальних послуг про ключові аспекти проекту.

Під час зустрічі отримувачі соціальних послуг ставили питання, які їх цікавлять, зокрема про спадщину, про сплату аліментів та про спір, який можна врегулювати без звернення до суду. Усі присутні отримали інформаційні буклети: «Не знаєш, як оформити субсидію?», «Не знаєш, як оформити договір оренди землі?», «Вимагають хабара за іспит чи навчання?», «Забирають бізнес? Відбирають майно?», «Не знаєш, як вирішити спір?».

Відділення денного перебування є структурним підрозділом Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), обслуговує 148 громадян похилого віку та осіб з інвалідністю. Працівники відділення надають послуги з соціальної адаптації з метою усунення обмежень життєдіяльності, сприяють соціальній незалежності, розвитку різнобічних інтересів відвідувачів, організовують дозвілля та відпочинок.