В Запоріжжі працюватиме туристичний інформаційний центр

28.03.2018 17:08

В Запоріжжі буде працювати туристичний інформаційний центр. За створення відповідного комунального підприємства на базі раніше існуючої комунальної установи сьогодні проголосували депутати Запорізької міської ради. 

Запорізький туристичний інформаційний центр створений з метою популяризації туристичних об’єктів міста та області. За допомогою цього сервісу кожен бажаючий зможе дізнатись актуальну інформацію про готелі, заклади харчування та іншу туристичну інфраструктуру міста Запоріжжя. Також спеціалісти центру займатимуться організацією екскурсійних турів.

- Це комунальне підприємство забезпечить гостей міста Запоріжжя туристичними послугами високого рівня. Подібні центри функціонують у всіх великих містах України і Європи. Однак ми вирішили зробити наш центр більш багатофункціональним. Він не просто буде надавати туристичне консультування та координування. Це буде платформа для всебічного розвитку туристичної галузі в Запоріжжі. Головне завдання - залучення туристів і створення позитивного іміджу міста, - зазначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

Туристичний інформаційний центр працюватиме за адресою проспект Соборний, 151.