Володимир Буряк перевірив, як проводиться ремонт доріг у місті

30.03.2018 10:41

З учорашнього дня в Запоріжжі стартував ремонт дорожнього полотна на автопереїзді через греблю «Дніпрогесу». За дорученням міського голови Володимира Буряка до робіт активно підключилося комунальне підприємство «ЕЛУАШ». Одночасно запорізькі шляховики працюють і на інших ділянках. Один з них - вулиця Каліброва.

Зараз виконується терміновий «ямковий» ремонт, щоб знизити загрозу аварійності на проблемних ділянках міських доріг, запобігти подальшому руйнуванню дорожнього покриття.

Сьогодні вранці міський голова Володимир Буряк особисто проконтролював виконання ремонтів на греблі «Дніпрогесу» та вулиці Калібровій. Про це міський голова написав на своїй публічній сторінці в соціальній мережі «Фейсбук»:

«Сьогодні перевірив, як іде ремонт доріг в місті. Погода налагоджується, і ми можемо розгортати більш широкий фронт робіт. Починаємо з найбільш проблемних ділянок.

З ремонтом на проїжджій частині греблі ДніпроГЕС, як і планували, стартували вчора. Сьогодні там вже активно працює «ЕЛУАШ». Об'єкт №2 - вул. Каліброва, яка з'єднує Шевченківський та Заводський райони.

Через тривалі холоди в цьому році довелося коригувати плани. Щоб стартувати якнайшвидше, звернувся до керівників асфальтних заводів розпочати роботу раніше. До проведення тендеру на середній ремонт будемо робити аварійний, закриваючи найбільш проблемні напрямки. Завершимо всі необхідні за законом процедури, візьмемося за великі довгострокові проекти.

Вже третій рік ми відновлюємо дороги в Запоріжжі, які руйнувалися десятиліттями. Зробили вже багато, але потрібно зробити ще більше. І тепер як досвідчений «дорожник» можу стверджувати, що справа часто не в грошах або технологіях. Проблема в «папірцях». Один не дає нам можливості ремонтувати проїжджу частину греблі, через інший ми змушені стартувати з середніми ремонтами влітку. І так де по-крупному, де в дрібницях, але на кожному етапі.

Тому назріло не тільки бажання, але і необхідність щось міняти в системі. Буду включати всі доступні мені ресурси, аж до Кабміну. Закони повинні працювати на місто і його жителів, а не проти них».