У Шевченківському районі відбулась нарада з підприємцями з приводу благоустрою Запоріжжя

04.04.2018 11:10

3 квітня у великій залі районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району відбулась семінар-нарада з суб’єктами малого та середнього підприємництва, на якій обговорювались зміни в законодавстві України стосовно благоустрою міста.

У нараді взяли участь заступник голови Шевченківської районної адміністрації Сергій Дуднік, виконуючий обов’язки начальника міського управління ГУ Держпродспоживслужби в Запорізькій області Сергій Приходько, директор Запорізької регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини Микола Дерев’янко, головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю і зайнятість ГУ Держпраці в Запорізькій області Ірина Ващиліна, радник Державної фіскальної служби 3 рангу Наталя Савицька, начальник договорного відділу ТОВ «Умвельт-Запоріжжя» Оксана Горлова.

Нараду відкрив Сергій Дуднік, який ознайомив присутніх з розпорядженням міського голови від 15.03.2018 № 79р «Про проведення загальноміських заходів та Дня довкілля» та наголосив на терміновому приведенні території торгових підприємств і ринків району до належного санітарного стану.

Представник ТОВ «Умвельт-Запоріжжя» Оксана Горлова проінформувала підприємців про необхідність укладання договорів з суб’єктами господарювання на вивезення твердих побутових відходів.

Також розглядалися питання трудових відносин та праці, санітарного і податкового законодавства, виконання Правил благоустрою міста Запоріжжя.