Опалювальний сезон у Запоріжжі закінчується з 5 квітня

04.04.2018 10:45

З 5 квітня в Запоріжжі завершується опалювальний сезон. Рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради «Про закінчення опалювального сезону 2017-2018 років у м. Запоріжжя» підписав сьогодні міський голова Володимир Буряк.

Таке рішення прийняте на основі діючих в Україні нормативних документів. Нагадаємо, вони передбачають, що опалювальний сезон закінчується після того, як середньодобова температура атмосферного повітря протягом трьох діб становить вище +8 градусів.

Концерну «Міські теплові мережі», підприємствам і організаціям м. Запоріжжя, які здійснюють теплопостачання, КП «Наше місто», ОСББ, ЖБК, іншим управителям та співвласникам багатоквартирних будинків доручено провести відключення споживачів тепла.

Головам районних адміністрацій, департаменту з управління житлово-комунальним господарством, департаменту освіти і науки, департаменту спорту, сім'ї та молоді, департаменту охорони здоров'я, департаменту культури та туризму міської ради поставлено завдання, реалізувати необхідні заходи для припинення подачі теплоносія в системи опалення підвідомчих будинків.

Відзначимо, як і в минулому році, внутрішньобудинкові системи опалення в міжопалювальний період повинні бути заповнені водою. Відповідне завдання поставлене перед КП «Наше місто», ОСББ, ЖБК, іншими управителями та співвласниками багатоквартирних житлових будинків.