У Шевченківському районі відбувся рейд по боротьбі з порушенням правил утримання прибудинкової території

05.04.2018 10:02

В Шевченківському районі розпочато роботи з приведення території приватного сектору до належного санітарному стану.

Керівники органів самоорганізації сповістили мешканців приватного сектору про необхідність проведення весняних робіт, окремим мешканцям домоволодінь вручені попередження про відповідальність за невиконання правил утримання прибудинкової території.

З метою забезпечення належного санітарного стану території Шевченківського району та на виконання розпорядження міського голови №79р від 15.03.2018 року «Про проведення загальноміських заходів та Дня Довкілля» 4 квітня проведено профілактичний рейд по вулицям 8 Березня, Міцній, спрямований на виявлення власників присадибних ділянок, які злісно не виконують правил утримання прибудинкової території.

До проведення профілактичних заходів були залучені спеціалісти Інспекції з благоустрою, ТОВ «Умвельт-Запоріжжя», керівники квартальних комітетів №96 та №98, поліція, представники районної адміністрації.

Переважна більшість порушень, що були виявлені, - це обрізані гілки, стихійні звалища твердих побутових відходів, складування будівельного матеріалу.

Керівництво Шевченківської райадміністрації звертається до всіх жителів району, керівників підприємств, установ, організацій, громадських об’єднань, не стояти осторонь проблем чистоти та благоустрою, навести порядок на подвір’ях, прилеглих та закріплених територіях, відремонтувати та пофарбувати паркани. Турбота про чистоту і благоустрій району – справа кожного мешканця. Адже впорядковані вулиці, парки і сквери позитивно впливають на настрій мешканців, віддзеркалюють моральне обличчя міста і кожного його жителя.