Запорожці святкують День працівників металургійної та гірничодобувної промисловості на каскаді фонтанів «Райдуга»

15.07.2017 15:53

Сотні запоріжців - дорослі і діти, сім'ї з дітьми, молодь прийшли сьогодні на каскад фонтанів «Веселка». Тут протягом усього дня проходить загальноміське свято, присвячене Дню працівників металургійної та гірничодобувної промисловості.

Розгорнулися майданчики за інтересами для городян різного віку. Загальноміське свято проходить за підтримки підприємств «Запоріжсталь», «Запоріжвогнетрив», «Запоріжкокс».

Діти з захопленням відвідують «Місто професій», яке відкрилося з 10 години ранку. Робота навчально-розважального майданчика організована таким чином, щоб маленьким запоріжцям було цікаво і пізнавально. У містечку можна дізнатися про різні професії: металург, хімік, будівельник, шахтар, лікар, інженер та інш. Також проводяться тематичні майстер-класи, облаштована імпровізована сцена, де учасники заходу можуть спробувати себе в ролі акторів. Гарний настрій відвідувачам свята дарують аніматори. Працюють дитячі атракціони. Також виступають творчі колективи.

В рамках святкувань проходить молодіжний фестиваль «Z Games», який зібрав десятки учасників - екстремалів з різних куточків України. У програмі - відомі брейкдансери, ролери, джампери, скейтери, майстри ВМХ. Спробують свої сили в різних видах спорту можуть і відвідувачі свята. Ритм молодіжного фестивалю задає діджей. У програмі заходу також караоке з Дмитром Коляденком. Серед учасників свята проходить розіграш запрошень на концерт за участю Ottawan, La Bouche, Монатика, Євгенія Хмари, який відбудеться сьогодні ввечері на стадіоні «Славутич Арена».