У Вознесенівському районі відбувся фестиваль учнівських талантів

05.04.2018 11:00

4 квітня у рамках підготовки до святкування у 2019 році 80-річчя з дня утворення Вознесенівського району, районна адміністрація міської ради спільно з територіальним відділом освіти Вознесенівського району провели фестиваль учнівських талантів «Народи України дружбою єдині».

Фестиваль вперше зібрав під одним дахом представників різних національностей, які мешкають у Вознесенівському районі – українців, вірмен, грузинів, азербайджанців, бангладешців, євреїв, французів, індійців, японців, латишів, поляків, німців, татар, болгар тощо.

Відкрив фестиваль голова районної адміністрації міської ради по Вознесенівському району Андрій Звегінцев. Він зазначив, що запорізька земля з давніх давен об’єднала громадян багатьох національностей, а мешканці Запоріжжя завжди ставились із взаєморозумінням, повагою та толерантністю до представників різних націй та народностей.

Національні традиції і таланти різних народностей демонстрували творчі колективи навчальних закладів району, а також вихованці «Центру дозвілля для дітей та юнацтва Вознесенівського району». Організатори фестивалю сподіваються, що фестиваль стане традиційним і буде збирати більше учасників.