У Запоріжжі патріотичні пісні та хореографічні номери молодь представила у відбірковому турі обласного конкурсу «Спадщина»

05.04.2018 15:00

Сьогодні у Запоріжжі відбувся зональний відбірковий тур Обласного конкурсу патріотичного спрямування «Спадщина». На участь у відбірковому турі до департаменту спорту сімї та молоді Запорізької міської ради було подано понад 50 заявок від талановитих запоріжців. Вік учасників від 14 до 35 років.

Вони виступають в номінаціях: «Авторська пісня», «Класика патріотичної пісні», «Пісні, народжені в АТО», «Українська народна пісня», а також «Народна хореографія» і «Сучасна хореографія».

В кожній номінації компетентне журі обирає переможців, вони візьмуть участь у фіналі обласного конкурсу. Кращі з них представлять свій талант на гала-концерті.

- Цей конкурс вже став традиційним, він відбувається навесні щороку. Ми впевнені, що місто Запоріжжя порадує талантами, бо їх у нас багато. І наші учасники достойно представлять місто у фіналі конкурсу, - відзначила, заступник начальника по роботі з молоддю та сімєю - начальник відділу по роботі з сім’єю департаменту спорту сімї та молоді Запорізької міської ради Яна Міскєєва.

Фінал обласного конкурсу «Спадщина» відбудеться в обласному музично-драматичному театрі ім. В. Магара.