Власників тимчасових споруд у Комунарському районі зібрали для обговорення актуальних питань

06.04.2018 09:30

Заступник голови районної адміністрації Олександр Поздняков провів нараду з власниками тимчасових споруд, які розташовуються на зупинкових комплексах. Під час наради головуючий закликав присутніх приєднатися до виконання комплексних заходів по приведенню території району до належного санітарного стану в рамках Дня Довкілля.

Присутні були ознайомлені з Правилами благоустрою території міста Запоріжжя та з обов’язками по утриманню у належному санітарному стані територій, прилеглих до тимчасових споруд, приведенню об’єктів у відповідність до вимог Правил роботи дрібнороздрібної торговельної мережі та підготовці об’єктів до роботи у весняно-літній період.

Крім того під час наради підприємці були проінформовані про необхідність укладання договорів на право користування місцем для розташування тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності, оформлення паспортів прив’язки тимчасових споруд та документів про встановлення режимів роботи.

Виконуючий обов’язки начальника Запорізького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Сергій Приходько довів до відома учасників заходу деякі питання щодо дотримання законодавства про безпечність та якість харчових продуктів.