У запорізьких парках висадили понад 50 тисяч весняних квітів

06.04.2018 12:40

Міські парки готують до весни. Комунальники Їх прибирають, приводять у порядок малі архітектурні форми, саджають квіти. У парках Вознесенському та Перемоги городян порадують красою цвітіння і яскравими фарбами нові клумби.

У парках Вознесенівському та Перемоги киплять роботи з підготовки до весни. Території упорядковуються силами КП «Титан». Комунальники прибирають, фарбують лавочки, урни та інші конструкції. На клумбах вже видно перші стебла квітів - тюльпанів, гіацинтів і нарцисів. 

- У парку Перемоги розбили 4 нових клумби. Тижнів через три почнеться активне цвітіння тюльпанів. Незабаром відкриються і нарциси. У парку Вознесенівському буде багато квіткових фотозон. Виготовили арку, навколо якої висадили 40 кущів троянд. Це наша ідея, яку вдалося реалізувати завдяки участі у проекті «Ми - це місто». Підприємство виграло грант. Також на містку з'являться вазони з квітами. Розбиті 7 нових клумб, - розповіла директор КП «Титан» Лариса Іщенко.

Всього у двох парках будуть радувати розмаїттям барв і ароматом цвітіння більше 50 тис. тюльпанів і гіацинтів. Це білі, червоні, жовті, рожеві і інші відтінків квіти.

Вже незабаром розпочнеться активне цвітіння рослин. «Титанівці» запрошують городян і гостей обласного центру відвідати парки – прогулятися, відпочити та помилуватися красою весняних квітів. Також звертаються з проханням дбайливо ставитися до рослин, цінувати прикладені зусилля і дати можливість всім відвідувачам побачити клумби - не вигулювати собак в квітниках, не виривати і не витоптувати квіти.