Продовжується весняне прибирання міста

06.04.2018 15:02

У Запоріжжі триває весняне прибирання міста. Дороги та тротуари очищають від відсіву, вивозять листя і гілки, прибирають парки та прибудинкові території. Результати роботи були розглянуті в ході наради, яку провів сьогодні міський голова Володимир Буряк.

Голови районних адміністрацій відзвітували про хід прибирання територій. Відзначають, що КП «ЕЛУАШ» активно очищає дороги і тротуари від відсіву, що зібрався за період зими. КП «Зеленбуд» прибирає парки, сквери, зелені зони.

- Крім ремонту доріг, необхідно продовжувати прибирання доріг, тротуарів та вулиць. Погода дозволяє це робити. Прибирання відсіву - одне з важливих завдань, щоб його не розносило вітром по всьому місту. Також не можна забувати про приведення в належний санітарний стан прибудинкових територій, своєчасне вивезення сміття, - сказав Володимир Буряк.

Триває вивезення листя й гілок. На жаль, ці роботи з різних причин не встигли завершити минулого року. Для переробки обрізаних гілок «Запоріжремсервіс» використовує шість дробарок, які працюють в декількох районах. У той же час обрізання дерев на прибудинкових територіях триває, а це значить, що комунальникам додається роботи.

Районам активно допомагають підприємства, установи, організації різних форм власності. Залучається техніка, організовуються суботники.

Департамент з управління житлово-комунальним господарством міської ради повідомив, що керуючі компанії також сформували графіки прибирання прибудинкових територій. На сьогодні вони виконуються.