У великодні дні комунальники забезпечували чистоту та порядок у місті

10.04.2018 13:00

Працівники комунальних підприємств «ЕЛУАШ», «Зеленбуд», «Титан» чергували у вихідні та святкові дні, щоб місто було чистим. Навантаження на комунальників у зв'язку з масовими заходами максимально зросло.

Минулими вихідними запоріжці святкували Великдень, відвідували церкви. У теплі весняні дні дорослі і діти проводили у міських парках та скверах. Перед комунальними службами стояла задача забезпечити чистоту та порядок.

Робітники КРБП «Зеленбуд» приводили у порядок підходи до церков у всіх районах міста. Були задіяні близько 40 людей.

Велося чергування на закріплених за КП «Титан» територіях ландшафтного парку Вознесенівський, парків Перемоги, Металургів, площі і парку Енергетиків. «Титанівці» регулярно очищали урни, прибирали сміття, биті пляшки. На жаль, не обійшлося і без ексцесів. Як повідомила директор КП «Титан» Лариса Іщенко, у Ландшафтному парку «Вознесенівський» вандали викрали 9 кущів троянд.

Ще понад 40 працівників КП «ЕЛУАШ» у минулі вихідні та свята прибирали сміття на підходах до церков и кладовищ, наводили чистоту на зупинкових комплексах, очищували урни.

До поминальних днів дорожники приводять у належний стан усі під'їзди до міських кладовищ. Зокрема, дорогу по вулиці Калібровій, яка веде до Капустяного кладовища.  У суботу «елуашівці» завершили середній ремонт по вулиці Калібровій та перейшли до ямкового.

Велика частина запланованих робіт вже виконана. Завтра планується завершити ремонти проїжджої частини на під'їздах до міських кладовищ.