У Запоріжжі яскраво і масштабно відзначили День працівників металургійної та гірничодобувної промисловості

16.07.2017 00:30

Справжнім подарунком для запорізьких металургів до їхнього професійного дня став концерт, організований на стадіоні «Славутич Арена». Тисячі городян, які сьогодні працюють на промислових підприємствах обласного центру, і їх сім'ї змогли зануритися в атмосферу справжнього свята. На адресу металургів звучали слова привітань та подяки за їх нелегку роботу.

Справжнім подарунком для запорізьких металургів до їхнього професійного дня став концерт, організований на стадіоні «Славутич Арена». Тисячі городян, які сьогодні працюють на промислових підприємствах обласного центру, і їх сім'ї змогли зануритися в атмосферу справжнього свята. На адресу металургів звучали слова привітань та подяки за їх нелегку роботу. Для Запоріжжя, великого промислового центру, праця металургів особливо важлива - місто живе і продовжує розвиватися. Підприємства наповнюють бюджети міста і країни в цілому.

Привітав з професійним святом та нагородив кращих працівників галузі міський голова Володимир Буряк.

- Це, перш за все, свято трудових колективів, який дуже важливий для нашого міста. І всім відомо, що він є для запорожців другим Днем міста. Є таке поняття - «симфонія металу» і її створюють металурги і задають ритм життя міста. Майже 30 років мого життя було пов'язане з металургією. Хочу зазначити, що це складна самовіддана праця. Найголовніше, що є у металургів - це характер і сила волі. З таким загартованим характером у міста є майбутнє. Хочу висловити подяку спонсорам та інвесторам за організацію сьогоднішнього свята, який зібрав тисячі запорожців, - сказав Володимир Буряк.

Також в рамках свята за успіхи в праці були нагороджені «Золотими зірками» металурги які найбільше відзначилися.

Яскравою подією сьогоднішнього дня став оригінальний масштабний флешмоб. У ньому взяли участь понад 500 осіб, які вишикувалися, створивши написи - «Майбутнє - це ти», «Зі святом 2017».

Справжнім сюрпризом став концерт відомих виконавців: Ottawan, La Bouche, Євген Хмара, Монатік. Глядачі отримали масу позитивних емоцій, співали і танцювали під музику.