Запорізькі комунальники готують міські кладовища до поминальних днів

11.04.2018 12:05

Працівники спеціалізованого комунального підприємства «Запорізька ритуальна служба» упорядковують міські цвинтарі до поминальних днів.

У веденні СКП «Запорізька ритуальна служба» знаходяться 20 кладовищ - 9 офіційних і 11 безхазяйних. До днів пам'яті співробітники підприємства проводять комплекс робіт: від прибирання сміття до підвозу води.

Починаючи з 22 березня з міських цвинтарів були вивезені близько 657 тон сміття, завезені 90 кубометрів води. В роботах задіяні 43 співробітники ритуальної служби, а також 13 одиниць спецтехніки - екскаватори-навантажувачі і самоскиди Foton.

На Капустяному кладовищі співробітники СКП «Запорізька ритуальна служба» займаються благоустроєм - прибирають територію, вивозять сміття, прибирають доріжки.

- СКП «Запорізька ритуальна служба» готує міські кладовища до поминальних днів. Завозиться вода, вивозиться сміття, проводяться роботи з благоустрою території, робочі упорядковують меморіали і братські могили. Крім того, відповідно до рішення виконавчого комітету в 2016 році комунальному підприємству були передані безхазяйні кладовища, ми також наводимо на цій території в порядок, - розповів представник СКП «Запорізька ритуальна служба» Олександр Кочетов.

Нагадаємо, що в Запоріжжі організовують додаткові маршрути для відвідування кладовищ.

Також запорожцям нагадують про те, в поминальні дні у зв'язку з великою кількістю відвідувачів в'їзд особистого автотранспорту на територію міських кладовищ буде обмежений.