В Олександрівському районі розпочали середні ремонти доріг

11.04.2018 14:00

Одразу по декількох вулицях Олександрівського району ведуться середні ремонти доріг. Роботи стартували 10 квітня. Сьогодні фахівці КП «ЕЛУАШ» приступили до фрезерування та виконуть підготовчі роботи до асфальтування ділянки проїжджої частини по вулиці Франка.

Найближчим часом в Олександрівському районі будуть приведені у належний стан і стануть комфортними для проїзду автотранспорту дороги по вулицях Залізничній, Троїцькій, Слобідській. На цих об'єктах ведуться середні ремонти. У роботах задіяні спецтехніка та фахівці КП «ЕЛУАШ». Сьогодні дорожники приступили до фрезерування ділянки по вулиці Франка. Обсяги робіт близько 800 кв. м. Вже завтра цю дорогу планують асфальтувати.

- Вчора приступили до середніх ремонтів доріг в районі. Фінансування проводиться по 1/20 - це 20% від обсягів, виконаних за 20017 рік. Таким чином за даним напрямком кошти розподілені по всіх районах міста. Після проведення тендеру на загальні обсяги робіт департаментом інфраструктури та благоустрою міської ради близько 130 тис. кв. м доріг в Запоріжжі будуть в цьому році  відремонтовані, - розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Валерій Мостовий.

На сьогодні у районі по середнім ремонтам підготовлено під асфальтування близько 3,5 тис. кв. м доріг. Також в найближчих планах - середній ремонт дороги по вулиці Фортечній (ділянка від Шевченківського району до пр. Соборного).

Паралельно триває ямковий ремонт доріг. Загальні обсяги близько 800 кв. м. З них половина робіт вже виконана.