Особливі розваги для особливих дітей: підопічні міського соціального центру навчилися майструвати із дерева

11.04.2018 15:00

Міський соціальний центр для сім'ї, дітей та молоді продовжує низку заходів з організації цікавого досугу для дітей, що потребують особливої уваги.

Днями 11 хлопчиків та дівчат із сімей, які перебувають у складних обставинах та долею яких опікується міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, відвідали давніх друзів у майстерні «Власноруч».

Цього разу діти майстрували арбалети та рамочки. Процес виготовлення дерев'яних виробів, як завжди, захоплює дітей повністю: вони уважно вислуховують рекомендації майстрів, з великим подивом дивляться на усілякі інструменти, а потім із натхненням приступають до створення власних дерев'яних шедеврів.

Як вважають фахівці Міського соціального центру для сім’ї, дітей та молоді, для дітей із малозабезпечених родин та сімей, що переселилися з тимчасово окупованої території або опинились у складних життєвих обставинах, такі заходи стають можливістю цікаво та з користю провести час, отримати надзвичайне естетичне задоволення та нові навички, поспілкуватися з однолітками та знайти друзів.