У Шевченківському районі відбувся фестиваль ветеранських хорових колективів

11.04.2018 16:00

10 квітня у палаці культури ім. Т. Г. Шевченка зібралися найактивніші творчі ветерани на пісенний фестиваль ветеранських хорових колективів «Пісня-душа народу». Кілька годин зі сцени ПК звучали красиві хорові пісні у виконанні майстрів цього жанру.

Як розповів голова ради Шевченківської районної організації ветеранів України Юрій Бехов, у фестивалі беруть участь 5 ветеранських хорових колективів району.

- Всі вони різні і за своїм творчим віком, і за кількістю учасників, і за рівнем виконавської майстерності, але об'єднує їх одне - любов до пісні, яку вони несуть крізь усе життя, - зазначив Юрій Бехов.

Член журі - заступник голови Шевченківської районної адміністрації Зоя Лимарчук - впевнена, що фестиваль зібрав на одній сцені найталановитіших і найзавзятіших ветеранів району.

Привітав присутніх голова журі - заслужений працівник культури України, начальник управління культури і зв'язків з громадськістю АТ «Мотор Січ», директор ДК ім. Т.Г. Шевченка Володимир Котов.

Володимир Ілліч подякував раді Шевченківської районної організації ветеранів України за організацію такого масштабного свята і його учасникам за активну життєву позицію та виховну роботу з молоддю.

На фестивалі кожен творчий колектив представив на суд глядачів і журі по 4 композиції. Відбирали твори за темами: ліричні, патріотичні, гумористичні.

Відкривав фестиваль народний хор ветеранів «Мотор Січ», далі свою творчість представили народний ансамбль ветеранів КП «НВК «Іскра» «Струмок», ансамбль«Журавушка», хор «Рідна пісня», хор ДП «Івченко-Прогрес» «Білий Бузок».

По закінченню фестивалю всім колективам були вручені Почесні дипломи та цінні подарунки.