У Заводському районі Запоріжжя ремонтують трамвайний переїзд

12.04.2018 13:00

У Заводському районі тривають роботи по ремонту трамвайного переїзду на перетині вулиць Павлокічкаська і Глазунова. Сьогодні, 12 квітня, хід робіт перевірив начальник районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району Андрій Баєв.

Трамвайний переїзд на перетині вулиць Павлокічкаська і Глазунова не ремонтувався протягом 30 років. Раніше рейки перебували вище дорожнього полотна. Це створювало труднощі, як для пішоходів, так і для проїзду автотранспорту. Крім того, існувала проблема скупчення води по вулиці Павлокічкаській. В ході капітального ремонту дорожнє і рейкове полотно будуть вирівняні, встановлений водовідвідних стік.

- Минулого року фахівці КП «Запоріжелектротранс» замінили колії на цій ділянці. Зараз виконуються роботи з укладання тротуарної плитки вздовж тротуарів і міжрейкового простору. Крім того, з огляду на те, що тут активно заїжджають автомобілі на ринок, будуть встановлені обмежуючі півсфери, - розповів Андрій Баєв.

Також підприємство «Запоріжелектротранс» виконає заміну електроопір. До закінчення робіт рух автомобільного транспорту на цій ділянці обмежений. Трамваї ходять в звичайному режимі. Роботи планується завершити у травні поточного року.