У Запоріжжі розпочалися ремонти внутрішньоквартальних доріг

13.04.2018 12:51

У Запоріжжі підвищена увага приділяється ремонту внутрішньоквартальних доріг. Роботи ведуться у всіх районах обласного центру. Сьогодні, 13 квітня, ремонтні роботи відбуваються у Хортицькому районі.

Фахівці КП «ЕЛУАШ» укладають асфальт по вул. Новгородська вздовж будинків 10,12,14. Як розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Хортицькому району Олександр Пшеничний, підготовчі роботи розпочалися ще 11 квітня. Було здійснено фрезерування асфальтобетонного покриття та заміна бордюрного каменю.

- На сьогодні ми приступили до ремонту першої внутрішньо квартальної дороги вздовж будинків по вул. Новгородській. Тут будуть відремонтовано 2 тис. кв. м доріг. Ми намагаємося комплексно підійти до заміни асфальтного покриття - ремонтуємо великі ділянки з виходом на основні дороги району, - розповів Олександр Пшеничний.

В цілому, у 2018 році в Хортицькому районі заплановано замінити 20 тис. кв. м внутрішньоквартальних доріг. Також в найближчих планах - розпочати середній ремонт доріг, зокрема, на ділянці на перетині вулиць Новгородської та Хортицького шосе. Тут буде замінено 2,3 тис. кв. м асфальту.

Нагадаємо, що у 2018 році будуть збільшені обсяги робіт щодо ремонтів доріг у міських дворах. Загалом в планах на рік ремонт 133,4 тис. м2 внутрішньоквартальних доріг.