У Запоріжжі відзначили переможців міської виставки педагогічних технологій

13.04.2018 17:08

13 квітня у великій залі Запорізької міської ради відбулась церемонія нагородження переможців VIIІ Міської виставки педагогічних технологій.

Організатори заходу - департамент освіти і науки та науково-методичний центр департаменту освіти і науки Запорізької міської ради. Серед присутніх у залі - переможці закладів дошкільної, загальної, середньої та позашкільної освіти міста Запоріжжя.

До учасників заходу з вітальним словом звернувся заступник міського голови Валерій Єделєв.

- Цьогорічна виставка педагогічних технологій продемонструвала, наскільки креативні та сучасні фахівці працюють сьогодні в запорізькій освіті. Наші грамотні та ерудовані педагоги готові відповідати на виклики часу, - наголосив Валерій Еделєв.

Директор департаменту освіти і науки Запорізької міської ради Юлія Погребняк привітала своїх колег з досягненнями і відзначила, що згідно з концепцією нової української школи запорізькі педагоги здатні динамічно та успішно втілювати в життя інновації.

На розгляд експертів VIIІ Міської виставки від освітян Запоріжжя було презентовано 730 розробок перспективного педагогічного досвіду; проведено більш ніж 100 авторських тематичних та цільових майстер-класів. Були відзначені 284 наукових розробок, понад 800 освітян отримали дипломи різних рівнів.

За підсумками виставки кожен з педагогів може знайти та використати ті досягнення та інновації, які йому знадобляться в практичній роботі.

Сьогодні десятки переможців VIIІ Міської виставки педагогічних технологій нагороджені Почесними грамотами, дипломами та сертифікатами за вагомий внесок у розвиток освітньої системи міста Запоріжжя та успішну презентацію перспективного досвіду на міжнародному рівні.