В Шевченківському районі Запоріжжя тривають профілактичні рейди за участі керівників квартальних та вуличних комітетів

16.04.2018 12:00

Співробітники районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району спільно з керівниками квартальних та вуличних комітетів продовжують проводити рейди в межах закріплених територій приватного сектору.

На цей раз перевіряльники завітали до жителів вулиць Григорія Квітки-Основ'яненка та Кутузова. Санітарний стан вулиць вражає: чимала кількість неприбраного будівельного сміття, гілля дерев та побутових відходів звалена до купи та лежить просто під парканами осель.

За словами головного спеціаліста відділу організаційної та кадрової роботи Валентини Слатіної, під час рейду були зафіксовані численні факти незадовільного дотримання правил санітарних норм на прибудинкових територіях. Окремим власникам домогосподарств були вручені попередження, з іншими провели профілактичні бесіди, в яких рекомендували дотримуватися норм закону та заключати договори на вивезення сміття з відповідними підприємствами. Жителям району надали тижневий термін для усунення всіх недоліків дотримання санітарного стану території, за яку вони відповідають.

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Шевченківському району звертається до всіх жителів району - долучитись до спільної справи — прибирання міста. Профілактичні рейди продовжуватимуться.