Засновник регіонального відділення Асоціації міст України відзначає 80-річний ювілей

16.04.2018 13:45

Засновник регіонального відділення Асоціації міст України Іван Романович Щербаха відзначає 80-річний ювілей. Більше 40 років він присвятив службі в органах місцевого самоврядування, став восьмиразовим депутатом Запорізької міської ради, 20 років був секретарем виконкому, є одним із засновників регіонального відділення Асоціації міст України, очолював її протягом 17 років, став співавтором першого закону про місцеве самоврядування.

Сьогодні ювіляра привітали в Запорізькій міській раді. На урочистий захід зібралися родичі, колеги і послідовники Івана Щербахи. Привітальні слова озвучив керуючий справами виконавчого комітету Запорізької міської ради Роман Омелянович.

- Сьогодні ми з задоволенням зібралися в цьому залі, щоб привітати з днем народження чудового ювіляра, людину-легенду, який зробив великий внесок у розвиток міста. Пройдений чудовий трудовий шлях, ми цінуємо ваш досвід. І до вас до сих пір звертаються за порадою, бо ви завжди можете визначити, яке рішення буде найвірнішим. Від імені Запорізького виконавчого комітету Запорізької міської ради дозвольте побажати вам міцного здоров'я і невичерпної енергії, - сказав Роман Омельянович.

Імениннику вручили почесні нагороди.

- Спасибі, що знайшли можливість сказати добрі слова. Я все життя працював, не покладаючи рук, заради успішного майбутнього для міста. Були труднощі, але ми їх подолали. Зараз приємно дивитися, як місто перевтілюється, на очах змінюється на краще. Я підтримую прагнення місцевої влади навести в місті порядок, зробити його комфортним для кожного жителя, - зазначив Іван Щербаха.