У Шевченківському районі триває весняне генеральне прибирання

17.04.2018 14:30

За інформацією районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району, на території району триває активне весняне прибирання. З початку квітня колективами підприємств, установ, організацій району було проведено понад 17 заходів по приведенню до належного санітарного стану закріплених територій. Понад 500 учасників займались озелененням територій, прибиранням сміття та упорядкуванням газонів.

Чималу увагу в районі приділили ліквідації стихійних звалищ. У квітні були прибрані стихійні смітники уздовж автодоріг до Матвіївського кладовища, по вул. Тульській, Юності (прилегла до Східного кладовища), Солідарності (прилегла дорога до Капустяного кладовища), Автодорожній, дорозі в селище Будівельників, Кринички. Загалом з вулиць району вивезли понад 80 тонн сміття та побутових відходів.

Роботи з весняного прибирання території району тривають і сьогодні. Активну участь у них беруть мешканці Шевченківського району. 

Так, голова квартального комітету №124 Ганна Саприкіна організувала суботник на центральному дитячому майданчику, що розташований по вулиці Юності, 85А. На ініціативу відгукнулось чимало місцевих жителів.

Під час суботника вони прибрали сміття, оновили пісок, побілили дерева, пофарбували ігрові та декоративні конструкції, провели озеленення території. А по завершенню суботника організували для дітей колективні ігри з іграшками та кульками.