По вулиці Якова Новицького виконується середній ремонт проїжджої частини

18.04.2018 13:25

В обласному центрі тривають ремонти доріг - середні і ямкові. Сьогодні спецтехніка і робочі КП «ЕЛУАШ» приводять у належний стан проїжджу частину по вулиці Якова Новицького в Вознесенівському районі.

Другий день на ділянці дороги по вулиці Якова Новицького від вул. Незалежної України до проспекту Соборного киплять ремонтні роботи. Задіяні дві бригади та спецтехніка КП «ЕЛУАШ», щоб в найкоротші терміни привести проїжджу частину у порядок. Обсяги робіт 2300 кв. м. Сьогодні «елуашівці» укладають асфальтобетон. Всього буде використано близько 370 т матеріалу.

- Дана ділянка дороги була настільки розбитою, що ямковий або частковий ремонт не врятували би ситуацію. Тому тут виконується середній ремонт дороги. За добу, в тому числі і в нічний час, виконали всі підготовчі роботи, сьогодні укладаємо асфальтобетон. Дотримані всі необхідні технології - зрізали фрезою старе покриття, підготували основу, очистили від бруду, продули і обробили смолою. Старий асфальтобетон можна використовувати для відсипання доріг приватного сектору, - розповів начальник ДЕУ КП «ЕЛУАШ» Вознесенівського району Максим Кікош.

Сьогодні планується завершити ремонтні роботи по вулиці Якова Новицького. Також у Вознесенівському районі «елуашівці» виконали середній ремонт по вулиці Жаботинського (ділянка від вул. Лермонтова до пр. Маяковського). На черзі внутрішньоквартальні дороги. Будуть відремонтовані близько 40 об'єктів.