У Запоріжжі підприємцям нагадали про правила виїзної торгівлі у весняно-літній період

19.04.2018 13:30

18 квітня у Комунарському районі відбулась нарада з підприємцями, які здійснюють продаж товарів через пересувні торгові точки. Розглядалися питання дотримання правил благоустрою, належного санітарного стану території та готовність об’єктів до роботи у весняно-літній період.

На сьогодні розпорядженням голови районної адміністрації у Комунарському районі визначено 172 місця для розташування засобів пересувної мережі (з реалізації прохолоджуючих напоїв, плодоовочевої продукції, баштанних культур, живої риби тощо та надання послуг пересувних атракціонів). Готовність об’єктів виїзної торгівлі до роботи у весняно-літній період обговорювали під час наради 18 квітня. У заході взяли участь 23 підприємці.

Заступник голови районної адміністрації Олександр Поздняков нагадав присутнім про необхідність дотримання Правил благоустрою території м. Запоріжжя та утримання у належному санітарному стані територій, прилеглих до об’єктів, а також про дотримання Правил роботи дрібнороздрібної торговельної мережі.

Учасники наради обговорили дотримання законодавства про безпечність та якість харчових продуктів, необхідність проведення державної реєстрації потужностей. Крім того, підприємців району запросили взяти участь у семінарі «Взаємовідносини СПД з контролюючими органами та змінами в законодавстві».