Легендарний гурт «5'nizza» спільно з департаментом культури і туризму презентували кліп, знятий в Запоріжжі

20.04.2018 15:02

Легендарний гурт «5'nizza» презентував кліп, знятий в Запоріжжі на острові Хортиця. В зйомках допомагав департамент культури і туризму Запорізької міської ради. Онлайн-презентація відео-роботи вібулася сьогодні, 20 квітня, на сторінці Facebook https://www.facebook.com/zaporizhzhiacity/  і на інтернет-порталі www.zaporizhzhia.city .

Це перше відео із серії кліпів, які будуть зняті в Запоріжжі в рамках спільного проекту департаменту культури та туризму Запорізької міської ради та команди національного проекту «Живяком». Головна мета проекту - підвищити туристичну привабливість Запоріжжя і створити позитивний імідж міста на всеукраїнському рівні.

Нагадаємо, «5'nizza» - харківський музичний дует, що виконує пісні в стилі хіп-хоп, реггі та фанк. У складі - Андрій Запорожець (вокал) і Сергій Бабкін (вокал, гітара, бітбокс). На українській сцені з'явилися в 2000 році. У 2004 році визнані кращим новим гуртом року за версією журналу Fuzz. За цей творчий період музиканти випустили три студійні альбоми.