У Запоріжжі сім'ї, постраждалі від наслідків Чорнобильської катастрофи, в квітні отримають адресну цільову допомогу

23.04.2018 10:30

В рамках реалізації Міської комплексної програми соціального захисту населення м.Запоріжжя управління соціального захисту населення Запорізької міської ради надає допомогу сім'ям, постраждалим від наслідків Чорнобильської катастрофи.

Кілька років поспіль адресна цільова допомога виплачується сім'ям, які втратили годувальника внаслідок Чорнобильської катастрофи.

У 2018 році буде проведено дві такі виплати: в квітні - до Дня Чорнобильської катастрофи та у грудні - до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

В даний час у місті Запоріжжі проживає 186 сімей, які втратили годувальника внаслідок Чорнобильської катастрофи і всі вони в квітні отримають матеріальну допомогу в розмірі 500 гривень. Загальна сума допомоги за рік становитиме 1000 грн. на сім'ю.

Одна сім'я, яка має дитину з інвалідністю, по захворюванню пов'язаному з наслідками аварії на Чорнобильській АЕС отримає в квітні одноразову адресну цільову допомогу в розмірі 1000 гривень.

Крім цього, за списками громадських організацій, які об'єднують чорнобильців, зареєстрованих в нашому місті, матеріальну допомогу в квітні отримають 50 громадян по 500 гривень кожен.