Музика, кіберзмагання та Holi Fest: у Запоріжжі готуються до чотириденного молодіжного фестивалю

24.04.2018 17:13

Цими вихідними у Запоріжжі відбудеться масштабний весняний фестиваль «Spring fest 2018». Гостей свята очікують виступи запорізьких музикантів, захоплюючі кіберзмагання, дитячі розважальні локації та фестиваль фарб.

Третій рік поспіль у Запоріжжі проходить масштабний молодіжний фестиваль «Spring fest». Протягом чотирьох днів у центральному парку культури і відпочинку «Дубовий гай» відбудуться різноманітні розважальні та інтерактивні програми, майстер-класи, конкурси, виступи музичних груп.

Сьогодні, 24 квітня, організатори провели виїзну нараду, на якій обговорювалися підготовка до фестивалю та розміщення основних локацій.

- Ми будемо зустрічати весну разом з молоддю у парку Дубовий гай. Фестиваль «Spring fest 2018» триватиме чотири дні, кожен з яких присвячений певній темі - дитячий день, ігровий день, музичний день та Holi Day. Ми плануємо цікаву аніматорську програму та багато різноманітних безкоштовних заходів для дітей, молодих сімей Запоріжжя, - розповів начальник управління по роботі з сім’єю та молоддю департаменту спорту сім’ї та молоді Олексій Савицький.

Крім того, на другий день пройдуть змагання з кіберспорту, кожен зможе пограти в популярні настільні ігри, family quiz тощо. Третій день присвячений музичній тематиці - на сцені гратимуть гутри Deluxe Blues Band, Better Than Tomorrow, Хорошие Люди, Defiant, Pain Station.

На завершення фестивалю організатори влаштують Holi Fest - битву фарбами.

Початок роботи локацій - з 16:00.

Повна програма заходів за посиланням.

Вхід вільний.