Про Запоріжжя зняли туристичну програму

19.07.2017 09:55

Цими вихідними, на запрошення управління туризму Запоріжжя, у місто завітав Ігор Захаренко — ведучий популярної туристичної програми “Феєрія мандрів”.

Як зазначив начальник управління туризму Сергій Білов, «розвиток туристичної діяльності безпосередньо залежить від іміджу міста та його привабливості для потенційного туриста, тому ми і залучаємо до формування враження лідерів громадської думки».

Разом зі своєю командою Ігор Захаренко відвідав історичну батьківщину українського козацтва - острів Хортиця, поспілкувався з козаками, та взяв участь в театралізованій виставі. Крім того він побував у музеї техніки “Фаетон”, пройшовся містом та здійснив прогулянку по Дніпру на байдарках.

На основі зібраного матеріалу вже найближчим часом створять 40-хвилинну програму про історію, культуру, традиції та визначні місця Запоріжжя. Сам Ігор Захаренко каже, що для нього Запоріжжя — рідне місто, позаяк тут він вчився 5 років. Програму хотів зняти давно, бо ж мріяв розповісти глядачам про Запоріжжя, яке насправді ніхто не знає, та показати, що це місто має не лише заводи, а і багато унікальних туристичних родзинок, які здивують навіть найвибагливішого мандрівника.