У Запоріжжі тривають ремонти доріг

25.04.2018 13:30

У Заводському районі сьогодні фахівці КП «ЕЛУАШ» розпочали середній ремонт проїжджої частини по вулиці Історичній (ділянка від вул. Глазунова до вул. Оптимістичної).

У кожному районі Запоріжжя були визначені найбільш проблемні ділянки доріг, які потребують середнього ремонту. Роботи ведуться з розрахунку 1/20 фінансування - це 20% від виконаних у 2017 році обсягів.

У Заводському районі силами КП «ЕЛУАШ» виконано середній ремонт по вулиці Каліброва загальною площею 6 тис. кв. м. Сьогодні розпочалися роботи на вулиці Історичній на ділянці від вулиці Глазунова до вулиці Оптимістичної. Дорога була розбита і вимагала ґрунтовного ремонту. Обсяг робіт 650 кв. м. Буде укладено близько 94 т асфальтобетону.

- На даній ділянці за роки експлуатації утворилися глибокі ями, і дорога стала фактично непридатної для проїзду. В даний момент виконується фрезерування старого дорожнього полотна, після чого приступаємо до підготовчих робіт, далі укладається вирівнюючий шар та асфальтобетон. Застосовується асфальтобетон типу А, який необхідний для цієї дороги, так як через неї проходить великий потік автотранспорту, - розповіла начальник ДЕУ Заводського району КП «ЕЛУАШ» Ольга Рой.

Також з сьогоднішнього дня «елуашівці» приступили до ремонтів внутрішньоквартальних доріг у Заводському районі. Всього у 2018 році заплановано відремонтувати близько 18 тис. кв. м внутрішньоквартальних доріг, це більше 20 дворів Заводського району.