Служити у Президентський полк відправились 22 запоріжця

25.04.2018 14:10

Сьогодні у Запоріжжі в обласному збірному пункті відбувся урочистий мітинг, присвячений відправці призовників до лав Збройних сил України. В рамках весіннього призову до військових частин Сухопутних, Повітряних та Військово-морських військ сьогодні відправляться 4 військових команди із 90 призовників.

Проходити строкову службу хлопці будуть у навчальному центрі повітряних сил у місті Васильків, а також пройдуть навчання у навчальному центрі «Десна» Чернігівської області. 22 юнаки відправляться до елітного підрозділу – будуть служити в окремому полку Президента України.

Привітати призовників прийшли представники обласної і міської влади, церкви, ветерани Другої світової війни, учасники АТО, батьки та рідні.

- Сьогодні дуже важливий день для кожного з вас. Ви справжні чоловіки, і я впевнений, що ви будете гідно представляти ваші міста і селища у Збройних силах України. Це честь для кожного з вас. Бажаю вам успіхів при проходженні військової служби, повернутися здоровими, повними сил та ще більш відповідальними, - сказав керуючий справами виконкому Запорізької міської ради Роман Омельянович.

Представники військового керівництва побажали юнакам любити свою землю, навчитись її захищати та дали наказ: бути вірними військовій присязі, дисциплінованими та чесними, точно і чітко виконувати накази командира.