Родичі загиблих за свободу та незалежність України отримають цільову матеріальну допомогу

26.04.2018 14:00

У рамках Міської комплексної програми соціального захисту населення Запоріжжя, що фінансується з бюджету міста, управління соціального захисту населення Запорізької міської ради надає адресну цільову допомогу особам, які мають статус члена сім’ї загиблого в антитерористичній операції і членам сімей загиблих під час участі в Революції Гідності та в антитерористичній операції, яким присвоєно звання Герой України (посмертно).

Розмір допомоги складає 4000 гривень кожному члену родини, які мають зазначений статус. Виплати здійснюються два рази на рік по 2000 гривень.

На сьогодні у місті на обліку в управліннях соціального захисту населення Запорізької міської ради по районах перебуває 114 осіб - членів сімей загиблих в АТО, та один член сім’ї загиблого під час участі в Революції Гідності, якому присвоєно звання Герой України (посмертно).

Кожному з них управління соціального захисту населення міської ради відправило адресну цільову допомогу у розмірі 2000 гривень. Другу виплату заплановано на вересень цього року.