У Запоріжжі від рук вандалів страждають міські парки та квітники

25.04.2018 17:17

Черговою жертвою вандалів став каскад фонтанів «Райдуга».

Не встигли розкритися квіти на міських клумбах і порадувати запоріжців своєю красою, як невідомі вже встигли їх значно обнести. У парках і скверах, закріплених за КП «Титан», тільки тюльпанів висаджено близько 50 тисяч. З них на сьогодні вже близько 15% знищені - вирвані і витоптані. І це далеко не всі злочини вандалів.

Черговою жертвою руйнивників став каскад фонтанів «Райдуга». Тут постраждали не лише квітники, але й технічні приміщення, металеві конструкції, улюблений городянами місток.

- Зверху каскаду фонтанів «Райдуга» відірваний елемент конструкції, що символізує небесне явище. У насосної невідомі вибили стіну, на озері прострелили дах хатинки, на містку відірвані поручні. Квіти постійно страждають від рук вандалів. Багато праці і коштів вкладено, щоб створити такі яскраві композиції, які полюбилися багатьом городянам. Витоптані і вирвані квіти в парках Перемоги, Енергетиків та Ландшафтному парку Вознесенівському, - розповіла директор КП «Титан» Лариса Іщенко.

Комунальники звертаються до городян з наполегливим проханням цінувати їх працю, любити рідне місто, не руйнуючи те, що створюється для його привабливості і затишку.