У Шевченківському районі відбулась нарада з керівниками органів самоорганізації населення

26.04.2018 11:00

У районній адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району відбулась нарада з керівниками органів самоорганізації населення. Заступник голови районної адміністрації Володимир Гриньов під час відкриття наради зазначив, що головне питання зборів - утримання території району в належному санітарному стані.

Про роботу органів самоорганізації населення району доповів голова квартального комітету №135 Сергій Сорокін.

- У приватному секторі Шевченківського району зареєстровано 43 квартальних та 7 вуличних комітетів. Обслуговуються майже 65 тисяч жителів, це близько 20 тисяч будинків. За 2017 рік у районній адміністрації були проведені 10 нарад, де розглядалось питання співпраці та удосконалення роботи з ТОВ «Умвельт Запоріжжя». Втім, ми маємо численні скарги наших жителів на критичне порушення графіку вивезення твердих побутових відходів, яке привело до стихійних звалищ, - сказав Сергій Сорокін.

Директор ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» Андрій Бережний розповів присутнім про зміну назви підприємства. А також повідомив, що на сьогодні за кожним будинком, згідно зареєстрованих у ньому мешканців, закріплені норми вивезення твердих побутових відходів. І попросив не перевищувати норми, адже відтак машини їздять перевантажені.

Начальник відділу логістики ТОВ «Вельмут-Запоріжжя» Наталія Краско підтвердила, що у графіку вивезення сміття є збій , вантажівок не вистачає, нині підприємство орендує сміттєвози, аби покращити ситуацію.

Володимир Гриньов подякував усім за участь у нараді, за стриманість та розуміння. Він висловив сподівання, що нове керівництво оновленої компанії зробить усе можливе і територія району знову стане охайною.