Перший день «Zaporizhzhia Jazzy 2018» завершується виступом хедлайнерів фестивалю - Pianoбой

28.04.2018 21:06

Перший день фестивалю атмосферної музики «Zaporizhzhia Jazzy 2018» видався насиченим і яскравим на події. Його гарним завершенням став виступ хедлайнерів заходу - групи Pianoбой.

Тисячі запорожців, також гості з інших міст України відвідали перший день фестивалю атмосферної музики «Zaporizhzhia Jazzy 2018», який проходить в ці квітневі вихідні у парку Металургів імені Віталія Сацького.

З 15:00 на головній сцені стартували виступи музикантів – відомих українських груп і гостей з-за кордону. Паралельно проходили концерти на закритій камерній сцені Міського палацу дитячої та юнацької творчості.

Приємним сюрпризом для любителів музики і відвідувачів став виступ на головній сцені фестивалю групи Pianoбой. Група  у супроводі камерного оркестру виконала відомі багатьом хіти, а також нові пісні.

Заступник міського голови Анатолій Пустоваров підкреслив велику значимість даного фестивалю, який має перспективу стати візитною карткою Запоріжжя.

- Нам вдалося створити новий формат. Тут атмосфера позитиву, музики, смачної їжі та гарного настрою. Фестиваль вдався. Отже все буде Jazzy! - сказав Анатолій Пустоваров під час відкриття вечірньої частини «Zaporizhzhia Jazzy 2018» .

Захід вдався - вважають організатори. Про це свідчить велика кількість відвідувачів та їх позитивний настрій. Спільними зусиллями міська влада та партнери змогли вивести культурне життя Запоріжжя на абсолютно новий рівень.

Не менш насиченим обіцяє бути другий день фестивалю «Zaporizhzhia Jazzy 2018». У програмі на головній сцені заходу виступи гуртів «О», PUR: PUR, NEW BRAIN TRIO, MARU.

Продовжать роботу й інші локації. Вхід для усіх бажаючих вільний.