У Запоріжжі відкрили весняний фестиваль «Spring fest 2018»

28.04.2018 19:12

Сьогодні, 28 квітня, в центральному парку культури і відпочинку «Дубовий гай» відбулося відкриття чотириденного фестивалю «Spring fest». Кожен з днів присвячений певній тематиці. Перший день фестивалю - дитячий.

Сотні запоріжців з дітьми зібралися в парку «Дубовий гай», щоб весело і цікаво провести вихідний день. Організатори - управління по роботі з сім'єю та молоддю департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради - підготували для маленьких городян яскраву розважальну програму - ігри з аніматорами, майстер-класи, конкурси, призи і подарунки.

У відкритті «Spring fest 2018» взяв участь заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

- Уже третій рік поспіль ми проводимо фестиваль весни, гарного настрою, дитячих посмішок. Дуже символічно, що «Spring fest» ми починаємо саме з дитячого свята, адже діти - це наше майбутнє. Вітаю всіх запорожців з відкриттям такого чудового фестивалю. Я впевнений, що кожен знайде собі тут розвагу до душі, весело і цікаво проведе час, знайде нових друзів, - зазначив Анатолій Пустоваров.

У дитячий день розваги та майстер-класи для запорожців представили клуб спідкуберов «Кубик Рубік», розважальні центри «Smail Park», «Дитяча планета», «Волкленд», студія Воробйових, студія «Фея», Ліга інтелектуального розвитку молоді, академія розвитку інтелекту «Smartum». Музичну програму представили артисти вокальної студії «Art-Style».

Попереду ще три дні насиченої програми, а завершиться «Spring fest» 1 травня яскравим Holi Festом і дискотекою.