На дорогах і тротуарах Запоріжжя тривають ремонтні роботи

03.05.2018 12:35

КП «ЕЛУАШ» продовжує ремонти міських магістралей, внутрішньоквартальних доріг, тротуарів. Роботи тривають у всіх районах Запоріжжя.

Сьогодні робітники і спецтехніка КП «ЕЛУАШ» приступили до ремонту внутрішньоквартальних доріг у Дніпровському районі по вулиці Віталія Тіліженка, 3, 4, 6. Розпочались підготовчі роботи, вже завтра дорожники планують приступити до асфальтування.

На сьогоднішній день підприємством вже укладені договори на виконання в місті ремонтів доріг на внутрішньоквартальних територіях загальною площею понад 116 тис. кв. м.

Виконується фрезерування старого дорожнього покриття по вулиці Говорухи. Тут буде виконаний середній ремонт дороги на загальній площі близько 1000 кв.м. До кінця тижня «елуашівці» приведуть в порядок і проїжджу частину по вулиці Історичній. Обсяги робіт по середньому ремонту близько 1000 кв. м.

Як розповіла заступник начальника КП «ЕЛУАШ» Тетяна Шинкевич, у всіх районах міста виконуються ямкові ремонти. Це вулиці Тиражна, Червона, Північне шосе, Скворцово, Чубанова, Космічна, проспект Моторобудівників, Набережна магістраль.

Також дорожники упорядковують тротуари. Сьогодні вимощують тротуарну плитку по вулицях Зелінського, Незалежності України. На пішохідних зонах вулиць Ольги Кобилянської, Немировича-Данченка комунальники укладають нове асфальтобетонне покриття.

Ремонтні роботи тривають.