Ветеранів Шевченківського району привітали святковим концертом

07.05.2018 15:05

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Шевченківському району організувала до Дня Перемоги концертно-розважальну програму для ветеранів та жителів району «Велич вашого подвигу навіки в наших серцях!».

Традиційно свято відбулося в сквері по вулиці Бочарова. Привітали ветеранів, жителів та гостей Шевченківського району заступник голови районної адміністрації Зоя Лимарчук, депутати міськради, голова районної ветеранської організації Юрій Бехов.

- У ці травневі дні ми згадуємо трагічні і героїчні сторінки історії нашої країни і всього світу. Друга світова війна торкнулася кожної української сім'ї, і десятиліття за десятиліттям ми вшановуємо пам'ять жертв і вшановуємо переможців битви з фашизмом. Дорогі ветерани, прийміть найщиріші вітання з Днем Перемоги! Дай Бог вам здоров'я і довгих років життя, - звернулася до присутніх Зоя Лимарчук.

Зі святковою концертною програмою перед глядачами виступили вихованці Центру дитячої та юнацької творчості Шевченківського району, а також військовий духовий оркестр 9-го полку оперативного призначення Національної гвардії України під керівництвом військового диригента - майора Ігоря Ромалійского.