У госпітальному відділенні міської лікарні №2 привітали ветеранів

08.05.2018 15:20

У Запоріжжі тривають урочисті заходи, присвячені Дню пам'яті і примирення і 73-й річниці перемоги над нацизмом. Сьогодні, 8 травня, заступник міського голови Анатолій Пустоваров привітав з прийдешніми святами учасників Другої світової війни, які проходять лікування та оздоровлення в госпітальному відділенні міської лікарні №2.

Анатолій Пустоваров вручив ветеранам квіти та подарунки. Загальним подарунком від міської влади для госпітального відділення став плазмовий телевізор Samsung, який значно розширить дозвілля пацієнтів відділення.

- Ми продовжуємо традицію, яку заклали наші батьки і діди - напередодні Дня Перемоги вітати ветеранів. Але це не означає, що ми не надаємо їм належної уваги в інші дні. Ми пам'ятаємо, цінуємо і пишаємося їх заслугами. Головне завдання нашого покоління - не допустити повторення тих кривавих подій. Міська влада не на словах, а на ділі піклується про ветеранів. Третій рік ми займаємося інтенсивним відновленням міських лікувальних установ, в тому числі і 2-ї лікарні, закуповуємо обладнання, проводимо ремонти. Все це для того, щоб ветерани могли відновити своє здоров'я, - розповів Анатолій Пустоваров.

Заступник міського голови зазначив, що в 2017 році для госпітального відділення лікарні придбано меблі, медичні шафи. Також в КУ «Міська клінічна лікарня № 2» в даний момент проводиться капітальний ремонт хірургічного та хірургічно-гнійного відділення. Крім того, в 2016-2017 роках за міською програмою лікарню дооснастили 2 апаратами ШВЛ і 1 дефібрилятором на суму 1,5 млн грн.