Ветеранський заїзд в геріатричному стаціонарі приймає гостей та привітання

08.05.2018 15:50

Запоріжці шанують подвиг ветеранів, які визволяли рідне місто і країну від нацистських загарбників. У День пам'яті і примирення, напередодні святкування 73-й річниці перемоги над нацизмом у обласному центрі проводяться пам'ятні мітинги, зустрічі з ветеранами.

Заступник міського голови Анатолій Пустоваров привітав з Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні учасників, інвалідів війни, які перебувають на оздоровленні в геріатричному стаціонарі, який є структурним підрозділом міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Щорічно, до пам'ятних днів 9 травня і 14 жовтня тут проходить ветеранський заїзд для учасників бойових дій та дітей війни. Для підопічних стаціонару влаштовують змістовне дозвілля - проводять майстер-класи, заняття спортом, готують різні музичні виступи. А найголовніше - тут ветерани отримують додаткову можливість поспілкуватися один з одним.

Вітаючи ветеранів, заступник міського голови зазначив, що в геріатричному стаціонарі завжди панує святкова атмосфера, яка говорить про те, що ветеранам тут комфортно проводити час.

- Найголовніше, щоб у наших дорогих учасників Другої світової війни було гарне здоров'я. Але, що не менш важливо, у них має бути насичене дозвілля - вони повинні частіше спілкуватися один з одним, співати пісні і чудово проводити час. Все це ми бачимо під час ветеранських заїздів в геріатричному стаціонарі. Тут створені всі умови, для того, щоб отримувати необхідну допомогу, увагу, оздоровлення. Бажаю всім ветеранам, в першу чергу, міцного здоров'я, а також зберігати бадьорість духу, яку вони передають нам, молодому поколінню, - сказав Анатолій Пустоваров.

Голова Запорізької міської ради ветеранів Віктор Короленко подякував міській владі, депутатам міської ради за постійну увагу до проблем ветеранів. Захід завершився святковим концертом, який підготували співробітники і пацієнти геріатричного стаціонару.