Мешканку Шевченківського району привітали зі 100-річчям

10.05.2018 15:00

9 травня відсвяткувала свій 100-річний ювілей жителька Шевченківського району Миюц Зінаїда Олексіївна. Зінаїда Олексіївна народилась у місті Василівка, Василівського району, Запорізької області. Трудовий шлях розпочала у 1935 році на заводі «Комунар», де працювала слюсарем, токарем. З 1939 по 1941 роки працювала токарем, контролером на заводі ім. Баранова (нині АО «Мотор Січ»). Після війни влаштувалась до фармацевтичної фабрики фасовщицею, де і пропрацювала до пенсії.

Зінаїда Олексіївна має статус учасника війни та члена сім'ї померлого ветерана війни. Зінаїда Олексіївна народила та виховала двох доньок, і нині має трьох онуків, трьох правнуків, двох праправнуків та одного прапраправнука.

З днем народження Зінаїду Олексіївну Миюц привітала заступник голови районної адміністрації по Шевченківському району Зоя Лимарчук, начальник відділу соціального-побутового обслуговування управління соціального захисту населення по Шевченіквському району Ірина Акамсіна.

Іменинниці вручили квіти та подарунки, побажали міцного здоров'я, бадьорості духу, оптимізму, підтримки від рідних і близьких.