У Заводському районі наводять лад у посадках уздовж доріг

11.05.2018 11:55

У районах обласного центру щодня ведуться роботи з благоустрою, що включають прибирання територій від сміття, покіс трави, ремонти доріг, тротуарів, встановлення нових лавочок та урн і багато іншого. У Заводському районі приступили до розчищення зелених зон від порослі дерев.

Сьогодні в Заводському районі на ділянці, розташованій на перетині вулиць Скворцова-Теплична, ведуться роботи з благоустрою. Фахівці КП «Титан» розчищають територію від порослі та сухих гілок дерев. Робота ця важлива і вимагає системного підходу - інакше зелені зони будуть мати занедбаний вигляд та становитимуть небезпеку для городян.

- Приводяться у порядок зелені зони, узбіччя доріг в межах міста. Це необхідно, щоб район був затишним і привабливим, але головна мета - безпека людей. Органи поліції також відзначають важливість того, щоб території добре проглядалися. Наступний етап – це покіс трави на даних ділянках. Такі ж роботи будуть виконані по вулиці Північне шосе, від Вогнетривного у бік Запоріжсталі, уздовж трамвайних шляхів. Приємно відзначити, що останні два роки до робіт з наведення чистоти і порядку в районі підключаються і підприємства, - розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району Андрій Баєв.

Роботи з видалення порослі дерев в районі буде виконано на загальній площі 10 га.

Паралельно силами КРБП «Зеленбуд» ведеться покіс трави на закріплених територіях вулиць, парків, скверів. З понеділка керуюча компанія КП «Запорожремсервіс» починає роботи по покосу на прибудинкових територіях.